Team Building: Grătar pe Valea Doftanei.

Joi am fost cu colegele în Team-Building pe Valea Doftanei. Având în vedere că era joi era pustiu în zona de grătare de pe lângă localitate.

În Valea Doftanei se ajunge în maxim o oră și jumătate. Mergi pe DN1 până în Câmpina și o iei la dreapta înainte de prima benzinărie OMV.

Drumul este destul de prost și pe alocuri destul de îngust. Este frecventat de camioane ce cară în special lemn și balast.

Zona de grătare, unde am stat și noi, este situată la puțină distanță de Barajul Paltinu. Peisajul este paradisiac (atunci când e gol, desigur).

Fiind singurul bărbat din gașcă, m-am apucat să fac grătarul focul. Spre surprinderea mea am reușit să facem toată carnea pe un singur jar, ceea ce califică focul/jarul/grătarul ca un succes al grătaragiului :D

Vremea a fost superbă mai ales pentru că cerul a fost înnorat dar nu a fost plafon de nori ci au fost doar nori călători care împiedicau Soarele să ne încingă spinările prea tare.

A fost o zi minunată, o zi ce se încadrează perfect în categoria Zile perfecte.

Credite: Luiza a montat grătarul și a preparat carnea, Diana a fost artist video & foto și Loredana a făcut salata. Eu am făcut restul :D

Mai jos, las pozele să vorbească:

2 comments on this post.
  1. Vine o zi… | Celalalt Geaman:

    […] dupa altele :d. Azi am stiut ca am gresit. Si, pentru ca n-am fost la serviciu din cauza unei insolatii de ieri, m-am apucat sa-i ofer un tratament […]

  2. Astaroth Priestess:

    Ce fata inocenta am…ca o scolarita :D

Leave a comment