Sep 30

Steaua mă împinge la divorț.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 09:39

Am crescut de mic în apropierea stadionului Ghencea. Am membrii din familie care au jucat la Steaua. Am fost pe stadion numai la meciurile Stelei. Am fost mereu trup și suflet cu Steaua. Am și fular cu Steaua (din 2005).

Totuși nivelul de joc al Stelei provoacă mereu certuri în cuplu. O mare parte din identitatea echipei este lăsată în paragină din cauza unor interese financiare. Antrenorii se schimbă din 3 în 3 etape și jucătorii la fel. Pe vremuri dacă țineai cu o echipă erai provocat să spui echipa pe de rost. În ziua de astăzi este imposibil datorită vitezei de rotație a jucătorilor precum și a antrenorilor.Singurul lucru care a rămas este identitatea coloristică: roșu-albastru.

Viața mea alături de Steaua este din ce în ce mai îngreunată datorită acestor certuri cauzate de jocul slab al echipei. Mereu mă enervez pe ea, mereu mă dezamăgește, mereu mă face să sufăr și să pierd ore în șir uitându-mă la mizerii de meciuri.

Sperând la victorii m-am complăcut într-o relație cu o echipă ce-și duce de fapt zilele în deșertul mediocrității. Probabil, ca în orice relație care nu mai funcționează, ne îndreptăm spre un divorț, spre o ignoranță urmată de o uitare cu rol imunitar în fața jocului infect al echipei. Poate voi începe o relație cu o nouă echipă ce-mi va aduce mai multe satisfacții și care va merita timpul meu pentru a-i viziona jocul. Momentan amanta mea este FC Barcelona.

Cum speranța moare ultima, încă mai sper în reabilitarea Stelei.

un comentariu to “Steaua mă împinge la divorț.”

  1. Andrei says:

    Si eu simt fix la fel…

Leave a ReplySwitch to our mobile site