Mar 04

Ski la Predeal, lunea.

Tag: Vacanţe şi Călătorii,Zile PerfecteTeodor Mincu @ 18:39

Ce-a de-a treia sesiune de ski din sezonul curent a fost tot la Predeal, în compania Alexandrei.

A fost o zi perfectă. Am mai făcut eu referiri la zile perfecte tot cu ocazia practicării acestui sport de iarnă. O să inființez chiar și o categorie, pentru ocaziile viitoare.

Vremea a fost destul de rece, cu câțiva fulgi de zăpadă pe alocuri, însă zăpada de pe pârtie foarte bună. Cu ocazia asta am fost și la un service de ski-uri și mi-am ascuțit canturile skiurilor (operațiune pe care nu o consideram decât un moft) și asta a făcut diferența. Pur și simplu ski-urile au început să mă asculte. Viraje mai ferme, distanță de frânare mai scăzută. A meritat. Data viitoare o să văd ce e și cu ceruit-ul ski-urilor.

În rest, mi-a mai plăcut că pârtia a fost goală (așa cum e mereu în timpul săptămânii) și desigur nu a fost coadă la telescaun. Aș fi vrut să încerc și pârtia Cocoșul (mereu am avut ceva special cu acea pârtie), însă era închisă (la fel ca și data trecută, când pur și simplu nu mai avea zăpadă)

În rest..iată câteva poze.

Primul tronson din Clăbucet

Pârtia de nivel dificil, Sub Teleferic

Eu pe Clăbucet

Poză de grup :D

Aș mai trage anul ăsta o tură la Sinaia pe Valea Dorului (tot în timpul săptămânii). Există amatori ?

2 comentarii to “Ski la Predeal, lunea.”

  1. oitza says:

    loved it!! a fost chiar de vis! chiar daca n-a iesit soarele nici macar asa un pic! te pup! la anul din nou!!

  2. adriana says:

    as fi eu mare amatoare de sky cu tine, dar echipament lipsa, drumul din Sb.la Sinaia destul de lung cu trenul cu un ocol mare caci nu stiu daca au reparat un amarit de pod de cale ferata, si inca un impediment……nu mai am 20 ani.(Asta sa-ti faca placere o zi de sky cu mine).ha,ha,ha….

Leave a ReplySwitch to our mobile site