Pro Adventures #1: Zi de zi cu bicicleta spre birou.

Fraților am învins!

Odată cu camera GoPro am aflat că pentru a te „juca” cu filmulețe îți trebuie un sistem de calcul performant. După mai multe încercări cu diverse soft-uri de specialitate, am ajuns la mâna lui youtube pentru editarea filmelor „de aventuri” (sportive, nu erotice).

Mai jos aveți primul film însă din păcate nu tot filmul are muzică pe fundal pentru că încă nu am descoperit în editorul de pe youtube cum să pui mai multe melodii una după alta. Mă poate ajuta cineva în acest sens?

Altă problemă care mă roade este poziția căștii pe cap. Nu îmi pot da seama în timp ce filmez dacă casca stă dreaptă pe cap și imaginea este și ea „în picioare”.

Am făcut acest film pentru că zilnic atâta timp cât este vreme frumoasă (adică vreo 300 de zile pe an) merg cu bicicleta la birou. Prima parte a filmului, fix când se termină muzica este cea mai palpitantă pentru că intru pe străduțele din cartierul vechi.

Coincidența a făcut și de această dată ca mai multe evenimente să se întâmple pentru prima oară:

1. Prima bicicletă cu care am vrut să plec era defectă

2. Era poliție pe străduțele din cartierul vechi deci a trebuit să cotesc la dreapta pe o rută ocolitoare (prima dată m-au prins :D, acum este prima dată când îi evit)

3. La final când am vrut să „agâț” bicicleta în stație, poziția respectivă era defectă.

Enjoy!

P.S. Am folosit cea mai joasă rezoluție suportată de aparat. (20min = 2GB)

2 comments on this post.
  1. Liliana:

    foarte frumos Doru! multumesc pentru plimbarea prin Barcelona…ai ceva drum de parcurs pana la serviciu! te imbratisez! Liliana din Sibiu

  2. Teodor Mincu:

    Cu plăcere, sper să mai am ocazia să arăt și alte pimbări :)

Leave a comment