Mar 20

Până când?

Tag: hai sictirTeodor Mincu @ 23:49

Tot umblă vorba la televizor că împrumutul la FMI va aduce vremuri foarte grele la noi în ţară. De data asta cică nu ar mai fi vina directă a celor ce ne “conduc”, ci cică s-ar fi dictat de afară, iar banii vor intra în sistemul bancar care în mare parte nu este românesc.
Deci noi vom munci din greu pentru nişte bani care intră tot în buzunarul şmecherilor din UE.
Oamenii de rând din România parcă au o soartă tristă..şi anume de a alerga ca un măgar după morcovul desenat pe o foaie şi pus dinaintea ochilor săi de către cel care îl călăreşte…Măgarul aleargă dar niciodată nu va ajunge la falsul morcov.. Dar până cînd va alerga? oare?
Un alt exemplu sunt eu, care plătesc nişte utilităţi la comun cu vecinii mei, care-mi sunt şi rude..(după nume, că după comportament nu par a fi), nişte utiliăţi pe care nu le folosesc..dar trebuie să plătesc.. Odată nu am vrut să mai plătesc..am zis nu…s-a făcut mare zarvă, dar “răscoala” mea a fost înnăbuşită..Am decis că mai bine plătesc în continuare..nu aveam timp de prostii…certuri etc..Dar mereu mă gândesc..că în curând nu voi mai plăti..Oare nu aşa gândesc mulţi români? Oare până când oamenii de rând vor mai înghiţi să fie furaţi şi batjocoriţi de cei care conduc ţara, şi acuză regimul anterior de eşecul actual? oare până când? vom ajunge la altă revoluţie? de data asta o revoluţie fără interese ascunse? şi fără mişelie în rândul celor ce sunt la vârf?
..probabil vor veni alţii puşi pe furat..şi ei..că aşa e omul (nu neapărat românul)

2 comentarii to “Până când?”

  1. Pui-de-dac says:

    Hai sa-ti explic o treaba. Nu stiu ce se va intampla, stiu insa ce NU se va intampla. Nu va fi nicio revolutie. Pentru ca suntem oi. Bheeeee…

  2. oitza barsana says:

    bheee bheeee bheeee

Leave a ReplySwitch to our mobile site