Nov 21

O zi

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 11:26

Exista o zi pe an..in care te simti un om special..stim cu totii la ce zi ma refer..nu? Ziua ta de nastere..desi mai exista si ziua de nume…dar are o semnificatie mai mica..decat ziua ta de nastere..Cand e ziua ta de nume..mai este ziua si altor prieteni..dar cand e ziua ta de nastere…Toate energia pozitiva/negativa este concentrata asupra ta..

Ziua in care te-ai nascut, este o ziua recoltei tale sufletesti.. Atunci poti masura ce fel de om esti..nu neaparat cata lumea cunosti…ci ce fel de om esti..cata lume te suna sa-ti ureze la multi ani..Ce procent o face cu insufletire..si ce procent o face ca o formalitate..Este de fapt oglinda modului tau de a fi si a te comporta in societate in viata de zi cu zi…

Repet, conjunctura, gen: job sau alte activitati ce implica multe cunostinte, te poate pacali..multa lume te suna..numai din obligatie..Ceea ce conteaza de exemplu de ziua ta, daca ai invitati, nu este pur si simplu cadoul primit.. E usor de luat un cadou..Ideea este cat de aproape de sufletul tau este acel cadou.. Cat de necesar..cat de placut va fi.. cat de apreciat de tine in adancul sufletului.

Si o dedicatie pe final:
Grecii nu intrebuinteaza corect termenii nastere si moarte; caci nimic nu se naste, nici nu moare, ci (numai) se amesteca si se separa din lucrurile care exista. De aceea ai ar putea numi corect nasterea amestec, iar moartea separatie (Anaxagoras, filosof grec, 500-428 i. Hr.)

3 comentarii to “O zi”

  1. Marian Sarau says:

    La multi ani! Si nu este o formalitate :)

  2. Teodor Mincu says:

    Merci Vecine, sa traiesti si tu!

  3. Croft says:

    LA MULTI ANI !!! cu intarziere ce-i drept dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Leave a ReplySwitch to our mobile site