Mar 26

Hai România!

Tag: CroniciTeodor Mincu @ 22:28

Am ajuns la fotbal ca Liechtenstein. Ciuca bătăilor în campaniile de calificare. Nu sunt expert în sport, nu mă pricep la fotbal, sunt un pic microbist.

Țin minte cum acum 7 ani, la campionatul World Cup ’94, ieșeam cu sora mea pe balcon când România dădea goluri, că pe vremea aceea dădeam și goluri, și se auzeau voci din tot cartierul GOOOOLLL!!! Vremuri apuse, din păcate.

Sincer să fiu, atât în cazul echipei naționale cât și a echipei mele de suflet, Steaua București, mă gândesc: Dacă noi nu suntem în stare să batem echipe de 2 lulele, atunci ce vom face la meciurile din etapele finale ale competițiilor? În 2008 ne-am calificat cu greu (Singura participare la un turneu final a lui Chivu, săracu, din cariera sa la echipa națională, unde eu zic că a dat tot ce a putut) și am luat bătaie de la toate echipele din grupa noastră. A fost un dezastru. Exact ce ar fi urmat să se întâmple, dacă, printr-un noroc am fi bătut Bosnia și apoi..Insulele Feroe, sau ce alți adversari „de marcă” am mai fi avut. Așa a pățit și Steaua când s-a calificat din noroc. Ai o zi noroc, poate 2 zile, dar a 3a zi te faci praf, pentru că de fapt nu ai valoare, ci ai avut doar noroc.

Sincer, dacă Răzvan Lucescu nu demisionează, e blat. Antrenor cu rezultate mai slabe nu cred să fi avut în istoria echipei naționale.

Bonus: Echipamentul roșu este blestemat. De câte ori l-am purtat, am luat bătaie. Poate a fost o singură excepție, dar nu mai știu în ce meci.

Leave a ReplySwitch to our mobile site