Cu bicicleta în pădurea Băneasa

Duminica trecută am fost cu Andrei la o plimbare pe bicicletă în pădurea Băneasa. A fost prima tură adevărată din ultima decadă.

Au fost aprox. 10km de mers până la Aleea Privighetorilor, însă a meritat. Ciclismul prin pădure urmând sau nu cărările mi s-a părut cel mai palpitant, însă și cel mai solicitant.

Ca și cifre vă pot spune că am făcut dus-întors 48km, iar viteza maximă a fost de 39.4km/h. Mitul fricii a fost confirmat. Am atins această viteză în momentul în care eram fugărit de niște câini, în plan orizontal (adică nu mergeam la vale), undeva înainte de a coborâ dealul de la Grădina Botanică. Țin să mai precizez că acest vârf nu l-am mai atins nici pedalând cât puteam de tare, pe un plan înclinat, la vale.

Deși mi s-a spus de mai mulți bicicliști că a te da pe vreme urâtă nu este nici o plăcere, aștept cu emoție prima ieșire mocirloasă :D

Mai jos aveți câteva poze și un filmuleț de la acea ieșire cu adevărat magică.

http://www.youtube.com/watch?v=qmTqzvkZfDg

1 comment on this post.
  1. Zombi » Teodor Mincu: Jurnal de călătorie:

    […] goală pe dinăuntru, o carcasă care a uitat de muzica Alexandrinei, de Institutul Francez, de ieșirile cu bicicleta, de ceea ce înseamnă o emisiune bună la tv, o revistă deosebită, o carte […]

Leave a comment