May 17

VID.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 17:50

De la ultima postare încoace Poiana înflorită a gândurilor mele a fost anihilată precum Polonia în cel de-al doilea război mondial. Viața profesională și familială și-au luat fiecare partea leului.

Deși am participat la câteva escapade frumoase precum „Cu bicicleta la mare” sau „Prima evadare”, acestea au fost doar erupții de efort fizic. Nimic mai mult. Gândurile au rămas ascunse sub un blat vâscos de griji și stres pe toate planurile, dovada fiind și lipsa de activitate de pe blog.

Am vrut să mai scriu despre diverse rețete, despre cum a fost la evenimente însă pur și simplu nu am găsit timp și apetit pentru a o face. Acum, într-o frumoasă vineri după-amiază am sărit în piscina răcoritoare a meditației și m-am simțit din nou „acasă”.

În ultimele două luni, pentru a mulțumi clienți, familia, business-ul sau sănătatea personală pur și simplu nu a mai rămas timp de nimic. A fost o oscilație între linii de cod, trafic, scutece, linii de cod, pat și de la capăt.

Am permis evoluția acestei situații datorită faptului că mereu am vrut să fiu „și la bal și la spital”. Le-am vrut pe toate, chiar dacă lucrurile merg mai încet în paralel. Niciodată nu am fost un specialist dedicat unui domeniu și nici nu voi fi pentru că sunt cel mai mare fan al diversității deși paradoxal, am descoperit că sunt și cel mai mare sclav al obișnuinței. Poți să mă bagi și într-un vulcan cu lavă. Dacă mă obișnuiesc cu ea, încep să-i găsesc „farmecul” :)

Genul ăsta de viață te face să nu-ți amintești ce ai mai făcut în ultima vreme în afară de rutina zilnică. E genul de viață dată ca exemplu clișeistic negativ. Viața merită trăită cu un spirit lăsat liber. Cred că pentru această libertate merită să diminuezi un pic câștigurile financiare.

În rest… luni o iau de la capăt.

Cred că un Harlem Shake bine pregătit m-ar destinde puțin :)Leave a ReplySwitch to our mobile site