Mar 07

Un nou capitol încheiat cu succes!

Tag: Romania,tips and tricksTeodor Mincu @ 20:52

Astăzi am încheiat un nou capitol cu succes din viaţa mea. Şi anume am susţinut lucrarea de dizertaţie pentru programul de master pe care l-am urmat timp de 3 semestre în cadrul Academiei Române de Studii Economice. Programul este în limba engleză şi se numeşte “International Project Management“.

Acum gata…şcoala chiar s-a terminat..şi privind înainte văd pur şi simplu o mare de posibilităţi, o mare de evenimente, o mulţime de întorsături, văd viaţa aşa cum este, fără a fi sub umbra protectoare a şcolii, atunci când ai o scuză pentru evoluţia ta profesională “Lasă domne’ că încă sunt la facultate/master”.

Ce m-a învăţat acest master?
Având în vedere faptul că eu am terminat Politehnica şi masterul a fost făcut la ASE, mi-a mărit perspectivele, mi-a mărit cultura generală, am cunoscut oameni noi, interesanţi, am legat noi prietenii. Am văzut cum funcţionează alt sistem de învăţământ, la nivel universitar, am continuat să învăţ ceea ce facultatea te învaţă cel mai bine şi anume să te descurci să obţii note bune (indiferent că toceşti sau te strecori).

Ceea ce mi-a plăcut este modul în care l-am încheiat, pentru că după părerea mea a fost o lecţie de eficienţă. Şi anume lucrarea a fost despre proiectul pe care tocmai l-am lansat LiveSpot, am scris minimul cerut şi anume am incropit 40 de pagini, şi o prezentare power point pentru la faţa locului. Având experienţa licenţei şi observând modul de “îngrijorare” al profesorului meu coordonator pentru evoluţia lucrprii mele (NOT!!) am realizat că nu va fi cine ştie ce…şi am luat un frumos 9.
De data asta nu am fost în postura studentului care a muncit cu dăruinţă zile întregi la lucrare, pentru a prezenta 10 minute şi a i se acorda din burtă nota…9. Am fost eficient.

3 comentarii to “Un nou capitol încheiat cu succes!”

  1. Pui de dac says:

    Bravo maneeee, felicitari! :)

  2. oitza barsana says:

    da mah!! felicitari!!! tre sa dai de baut, tot iti zic!!!:))

  3. Teodor Mincu says:

    Merci mult pt felicitari, dau de baut nu mai scap :D

Leave a ReplySwitch to our mobile site