Tomberonul revine.

Având în vedere istoricul zbuciumat pe care îl am cu tomberoanele, vreau să vă povestesc despre tomberonul de pe strada mea din Barcelona.

În primul rând aici gunoiul este ridicat zilnic la orele 23.45. Cu gălăgia prilejuită de acest moment înălțător te obișnuiești repede.

Fiecare pubelă are un sistem inteligent de utilizare: are două manete, una la nivelul piciorului, pe care apeși cu piciorul și astfel nu te atingi deloc de pubelă precum și un mâner.

Iată câteva întâmplări hazlii, le-aș zice:

În ordinea crescătoare a .. gradului de ciudățenie:

1. Doresc să arunc un sac menajer cu gunoi într-o dimineață și până să apăs pedala magică, un nene binevoitor și cu câteva păhărele la bord, mă servește cu o ridicare manuală a capacului pubelei. Gracias.

2. Seară de meci, joacă Barcelona. Este pauză și cum în baruri nu se fumează, pe la intrările lor este plin de fumători. Dar berile unde să stea în timp ce se fumează? Evident, pe pubela de gunoi. Și aici includem și oameni serioși nu doar bețivanii notorii.

3. Întâmplarea care m-a făcut să scriu postarea: Vin liniștit spre casă, când văd că proprietara celei mai bombe bodegi din zonă, iese cu un castron din bucătăria bodegii, deschide capacul tomberonului cu mâna varsă ce era acolo și mai bate și cu vasul de plastic pe interiorul tomberonului pentru a se scurge totul.. Apoi pleacă cu vasul înapoi la bucătărie. Poftă bună!

P.S. 1. NU se întâmplă în România ;)

P.S. 2. Pubelele sunt la fiecare colț de stradă mai mari ca ale noastre și mai curate. Ce-i al lor, e al lor.

Leave a comment