Oct 06

The Real World: Problema capacului de WC

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 17:17

Cel mai popular lucru pe care îl urăsc femeile la bărbaţi este blestematul capac de WC.

Mie personal mi s-a părut ciudat.. şi ce dacă capacul este ridicat ?…ce e aşa rău la asta?!?

De mai multe ori m-am uitat la wc ul ăla cu capacul lăsat..şi sincer mi-am cam dat seama care e treaba..zic eu..

Femeile nu au motive prea multe (în afară de cel al spălatului wc-ului şi al periatului când e cazul (sper)) să ridice capacul, deci să zicem..1 motiv pe zi într-o zi mai ok dpdv gastronomic…

Dar bărbatul ? e pe dos. Bărbatul are 1 singur motiv pe zi, în principiu, să lase capacul jos.

Deci: Bărbatul este obişnuit să vadă WC -ul cu capacul sus, şi femeia cu capacul jos.

Acum..cu toţii ştim că un WC agreabil este cu capacul jos, dacă îl ridici….rişti să vezi multe..cum ar fi de când nu l-ai mai spălat.

Barbatul: indiferent la acest aspect. Femeia: nu.

Când ridici capacul de la WC e ca şi cum ai dezvălui: The ugly truth..

Dacă mai aveţi şi alte sugestii..la comentarii cu ele! :D

5 comentarii to “The Real World: Problema capacului de WC”

 1. pui-de-dac says:

  Comentariul meu zice ca femeia are prostul obicei de a se aseza fara sa se uite. In asemenea hal este intiparita in subconstientul ei imaginea veceului cu sezatoarea lasata incat in toiul noptii cand si taximetristii dorm in loganurile lor aburite, auzind asa chemarea naturii in surdina si clipocit de vezica plina, bajbaie precum cartitele pe uscat (prefera asa decat sa aprinda lumina, fiindca risca sa se trezeasca) si simtind cu al 6-lea simt (sau al 7-lea, cum era?) locatia vasului, se aseaza linistite, doar ca in secunda ce urmeaza sa se trezeasca brusc din visul unei nopti de toamna popoul lipindu-se crud de marginea rece si impasibila a veceului.

  In rest, noi sa fim sanatosi!

 2. KIKI says:

  Poate sa stea capacul de la veceu ridicat atata timp cat apa este limpede.In caz contrar fac f.urat…si sanctionez verbal pe cel/cea care a uitat sa traga apa dupa eliminarea nevoii.Cei sapte ani de acasa sunt f.importanti pentru mine…Sa nu se uite:FACI si CURETI!

 3. Teodor Mincu says:

  KIKI având in vedere că eşti – sau nu – relativ nou în comunitatea noastră, te rugăm scoate buletinu’ şi intitulează-te

 4. oitza barsana says:

  motivul pentru care s-a inventat capacul este ca el sa stea culcat peste bazin! nu cred ca cel care l-a inventat l-a proiectat initial in aer, ridicat! restul… e tacere..:)))

 5. miki says:

  io zic asa… capacul (jos sau sus) ca si capacul de la tubul de pasta de dinti (insurubat sau lasat desfacut) devine o mare problema numai in cazul in care se asaza frumusel pe multe alte probleme nediscutate si sedimentate, la inceputul relatiilor puteti observa si singuri din experientele voastre… “capacele” de la orice … zic … nu sunt o “problema”, poate doar amuzament sau fine aluzii :)))

Leave a Reply



Switch to our mobile site