Jul 28

Șmecherie de hypermarket și încă două.

Tag: ..in diverse,ScurtmetrajeTeodor Mincu @ 10:00

1. Hypermarketul Real (cel de la AFI) are o super promoție în desfășurare: trebuie să strângi 20 de puncte nenoricite și primești 50% reducere la o gamă de produse electrocasnice de la Philips. Vezi imagine. Nu sunt genul de om care aleargă după promoții însă dacă tot decartez la ei, de ce să nu fac și efortul minim de a lipi niște puncte pe o foaie, mai ales că se oferă reducere și la un toaster, aparat la care tânjesc de ceva vreme. Toaster-ul oferit este PHILIPS, în valoare de 243.99 lei iar cu punctele acumulate ajunge la 121.99 lei. Chiar și redus, pentru un toaster, 121.99 lei este destul de mult.
La AFI mai există și un Flanco, la etaj. Mai nou marii retaileri oferă TVA-ul înapoi la produsele achiziționate (au făcut ei ceva artificiu fiscal, probabil au înființat firme neplătitoare de TVA), iar ACELAȘI TOASTER PHILIPS, același model, are prețul de 145 lei (prețul redus, fără cei 24%). Deci REAL-ul umflă prețul toasterului pentru ca acesta să ajungă 121.99 lei (cu 50 % reducere de la prețul inițial de 243.99 lei), iar la Flanco îl oferă la prețul inițial este de 145 lei. Mișto promoție nu? Dacă stăm să facem săpături cred că-l găsim și mai ieftin de 145 lei.

2. Am cumpărat un alt toaster, de la delonghi, cu aprox. 100 lei (erau și la 50 de lei, dar am vrut ceva cât de cât mai de calitate) iar una dintre noile mici plăceri ale vieții este: pâine prăjită la toaster (deci crocantă) cu salată tatziki/icre de crap/cremă de brânză. YUMMY!!

3. Recomand un film excepțional cu Denzel Washington, despre dragostea de părinți: John Q

Leave a ReplySwitch to our mobile site