Jan 26

Şmecheria pe şosele, tendinţe în direct

Tag: hai sictirTeodor Mincu @ 10:58

Nu ştiu cum e în alte localităţi din România, dar la modul cum se circulă în Bucureşti “luatul feţei” ar trebui să se legalizeze. Am ajuns să anticipez când vine un “şmecher” să-mi ia faţa încă din momentul în care îl văd în oglinda retrovizoare dreaptă..şi evident îi fac şi loc..
Până aici nimic nou..M-am obişnuit.
De 2-3 zile însă..observ un nou “trend” şi anume să circuli noaptea numai cu poziţiile sau proiectoarele aprinse..Recunosc că mai uit şi eu uneori..adică aprind în parcare poziţiile pentru a avea lumină în bord..şi pentru că e suficientă lumină pe stradă plec aşa si realizez ce se întâmplă într-un loc întunecat.
Dar deja am văzut la 2 maşini într-o seara şi ieri iarăşi..De exemplu ieri era un tip cu un logan avea numai, atenţie, proiectoarele aprinse..or fi fost şi poziţiile că altfel nu avea lumină în bord..nu ştiu..or fi fost..sau era o dacie modificată..Ieri era un Hyundai Tucson sau ceva mare..Santa Fe, în spatele meu..avea numai poziţiile aprinse..mă rog..acum ceva timp când apăruseră audi-urile cu poziţiile în formă de ..dungă..sau ceva de genul..încât veneau sub faruri ca nişte mărgele..la fel proprietarilor li se părea sexy să meargă numai cu poziţiile aprinse..

Cel mai mişto e când vrei să depăşeşti..nu îi vezi şi dai în ei..

un comentariu to “Şmecheria pe şosele, tendinţe în direct”

  1. Draqos says:

    Si nu-s sexy :D? Mai ales cand vezi un bmw cu angel eyes sau un audi cu leduri din alea , m-am indragostit :-))

Leave a ReplySwitch to our mobile site