Apr 15

Scurtmetraje #1

Tag: ..in diverse,ScurtmetrajeTeodor Mincu @ 08:44

1. Deși ieri nu am reușit să mă uit, TVR 2 are o propunere de program interesantă pentru joi seara:

  • 21.00 – Arena Leilor
  • 22.00 – Ora de știri (deși e TVR2 și o oră destul de târzie, au invitați semnificativi: miniștrii, secretari de stat, etc (se vede că se pune pasiune pentru această emisiune)
  • 23.00 – 2 filme de scurt metraj comentate de diverși invitați

PLUS: au schimbat toate „intro”-urile de genul „publicitate, promo” și pare mult mai fresh.

2. Am scris despre momentele în care mai bine lași pe mâine ce poți face azi.

3. De la o vârstă încoace am observat că nu mai poți ieși nici până la „non-stop” fără „poșeta” de zi cu zi, pentru că ai nevoie de: bani din portofel, cheia de la casă, acte (cine știe…), telefon. Țin minte că atunci când eram mic și mă jucam prin fața blocului nici nu aveam buzunare la haine..La ce să-mi trebuie ? La alergat disperat după mingie sau cu bicicleta ? Sau când mă piteam la fața-ascunselea ?

4. Tot de la o vârstă încoace nu ai voie să mai fii rău sau cârcotaș cu nimeni. Nu ai voie să înjuri pe cineva sau să fii.. „bulangiu” că-ți sare lumea-ncap ca la protecția animalelor. Când eram mic toate astea erau la ordinea zilei, le făceam și îmi erau făcute. Nici nu ne supăram cu adevărat unii cu alții… Numai când erau bătăi mai puneam la suflet, în rest toată lumea era slobodă la gură :) Era o adevărată democrație :))

Leave a ReplySwitch to our mobile site