Jul 06

Sacou și bretele.

Tag: ModăTeodor Mincu @ 10:28

Mi s-a pus pata pe un articol și un accesoriu de îmbrăcăminte: sacou și bretele. Nu doresc să le port deodată, însă cred că se pot găsi ținute care să le combine.

Am văzut că sacoul se poartă destul de mult în ultima vreme și este o variantă la clasicul pulover. M-am cam plictisit de puloverele mele și de pulovere în general. Am vreo 10-15 bucăți acasă, începând de la modelul subțire cu fermoar al anului 2005 de la Kenvelo (e în al șaselea an și nescămoșat), și până la „Puterea Ursului” din lână serioasă „pe gât” (cu guler înalt) pentru iernile extreme (fără nume, luat din IDM acum..tot vreo 6 ani cred).

Iată câteva modele de sacou, care mi se par interesante:

Bretele purtam când eram mic. Erau bretele „socialiste” nu fancy și mă trăgeau toți copii de ele :D. Acum însă nu oricine poartă bretele și nu datorită prețului, ci pentru că sunt un accesoriu mai stilat aș zice eu. Un accesoriu mai clasic, amintindu-mi de perioda interbelică, de vremea pălăriilor și a monoclurilor. Pe de altă oferă și un aer masculin mai dur, fiind purtate de tot felul de mafioți cu ceva ani în urmă (Vezi Michael Madsen – Reservoir Dogs)
Iată câteva bretele interesante:

Desigur, este foarte posibil ca aceste 2 articole, să ceară și alte îmbunătățiri, eventual achiziționarea unei întregi ținute, însă vom vedea la toamnă pentru că acum dăm banii pe vacanțe :D

Leave a ReplySwitch to our mobile site