Mar 21

Să facem sport.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 22:01

M-am lămurit că pentru o condiție fizică bună, nu merge doar să ții o anumită dietă. Este bine să ții o dietă, însă rezultatele sunt limitate.

Pentru rezultate bune, trebuie să combinăm dieta cu sportul.

Haideți să vedem ce sporturi putem face în timpul liber și ce costuri presupun. O să excludem sexul care se consideră implicit:P.

1. Alergarea, mi se pare super ieftin să faci așa ceva. E cam greu cu poluarea, însă, seara, se poate face. Iar cei care au voință adevărată, o pot face pe orice vreme. Totuși, problema mea cu acest sport este că mă plictisește. Mi se pare super plictisitor să alerg așa..aiurea, mai ales dacă sunt singur. Mie îmi place spiritul combativ.

2. Tenis de masă, fac 1 dată la 2 săptămâni, îmi place, mă solicită, există spirit combativ, există condiții optime (La Sema Parc), costă aprox. 12 lei/oră

3. Ciclism, după ce cumperi bicicleta, este deasemenea super ieftin și nu mi se pare plictisitor. Plus că dacă găsești cu cine să te dai, iese super fain. Apoi poți face upgrade și să te dai pe munți :)

4. Tenis de câmp, un super sport, însă este scump. Este aprox. 40 lei/oră terenul. Mi-ar plăcea foarte mult să am un antrenor care să mă alerge pe un teren de tenis și să dau și ultimul strop de efort din mine cu fiecare lovitură de forhend.

5. Înotul, este scump dacă nu mergi la ștrand și mergi la piscină. Tarife începând cu 200 lei/lună, cred..La Mariott este 400 lei / lună cred. Oricum, e fancy să mergi la piscină, ar merge iarna când outdoor nu prea ai ce face.

6. Fotbal, mi-ar place să fac, dar nu am echipă în care să joc. E greu de strâns un număr mare de oameni, nu știu cât costă de închiriat teren.

7. Fitness, trasul de fiare. Fără un antrenor lângă tine, tragi degeaba după părerea mea.Abonamente de la 100 lei/lună

8. Aerobic (Tae-bo & variațiuni), mi-ar place să fac. Este activitate de fete, însă nu m-ar deranja să merg. La tae-bo mi se pare interesant de mers. Nu știu cât costă.

9. Activități recreative. Mers pe munte, mers la mare, mers la discotecă. Costuri medii spre mari, foarte recreativ, aș face des astfel de ieșiri, însă și aici trebuie să ai anturaj. Iubitori de munte, mare, discotecă, etc.

Ar mai fi ski-ul. am fost iarna asta de 3 ori, însă nu este un sport pe care să-l faci cu regularitate, decât dacă locuiești la munte și numai iarna.

Alte sugestii? Voi ce sporturi faceți?

un comentariu to “Să facem sport.”

  1. pui-de-dac says:

    +1 alergarea de DIMINEATA, nu seara dupa o zi de forfota automobilistica cu tone de noxe eliberate in atmosfera. Check this out: Couch to 5k. (eu sunt in a doua saptamana :D – iti inchipui oftica mea cand turbata aia de mai devreme m-a facut obez :)) – stii despre ce vorbesc )

    Referitor la ce spuneai, ca este plictisitor si lipseste spiritul combativ: Cand alergi, inamicul esti chiar tu. Poti alerga 3 minute legate?

    +1 sporturi de echipa: desi poate fi dificil de gasit oameni interesati de acelasi sport, este super distractiv, nici nu simti cum trece timpul. Am stabilit: cum s’o mai incalzi oleaca o sa fac un baschet cu niste colegi de la servici, te bagi?

    Tae-bo-ul am auzit ca este extrem de antrenant si obositor. Cica de fete; Eu am refuzat politicos cand s-a ivit ocazia, de teama sa nu ma fac de ras :D Bine inteles ca am argumentat intr-o voce groasa ca ‘e de fete dom’ne, eu nu ma bag la asa ceva’

Leave a ReplySwitch to our mobile site