Dec 25

Retrospectiva anului 2011

Tag: ..in diverse,SpecialTeodor Mincu @ 22:25

A sosit momentul să trag linie și să mă uit înapoi pentru a analiza realizările anului 2011.

Înainte de toate, pentru mine, anul 2011 a fost un an exploziv, un an cu realizări importante, un an al întorsăturilor de situație, un an al aventurilor.

1. Din punct de vedere cultural, anul acesta am citit 11 cărți. Celor de pe blog li se adaugă și „Îngerul a strigat”, de Fănuș Neagu, pe care însă nu am mai prezentat-o pentru că nu mi s-a părut o carte deosebită însă am și citit-o foarte fragmentat.

2. Din punct de vedere sportiv, a fost un an al începuturilor. Totul a început cu mersul la ski în primele luni ale anului iar apoi cu achiziționarea bicicletei. Activitatea a continuat cu concursurile și turele de ciclism și s-a încheiat cu activitățile sportive diverse din Barcelona: alergare, înnot, ciclism, fitness.

3. Din punct de vedere al achizițiilor, mai întâi a fost bicicleta și apoi Lebăda Neagră. Două achiziții care mi-au schimbat viața în totalitate, începând cu prima jumătate a anului.

4. Din punct de vedere al călătoriilor, am umblat prin țară după concursurile de ciclism montan, m-am plimbat destul de mult cu lebăda, am vizitat Barcelona și apoi am mai rămas puțin.

5. Din punct de vedere profesional, am avut multe satisfacții în prima jumătate a anului, am trecut prin momente deosebite și am tras foarte tare la finalul anului. Am simțit din nou gustul unui venit sigur dar și al epuizării.

6. Din punct de vedere al scrisului, am trecut prin multe faze. Într-o perioadă m-am ambiționat să scriu zilnic, alteori, nemulțumit de conținutul creat, am decis să scriu mai rar. Uneori am vrut să-l părăsesc de tot însă niciodată nu m-am predat de bună voie. Am avut mari satisfacții de la voi prin faptul că-mi vizitați casa virtuală și sper să mă ridic cu fiecare postare cel puțin la nivelul așteptărilor voastre. Tot în acest an am debutat cu câteva articole în revista Man Lifestyle.

La finalul anului 2010 am avut un sentiment puternic că se vor întâmpla lucruri bune în 2011. Poate pentru că ultimii anii fuseseră destul de șterși pentru mine.

În principiu, obiectivul meu pentru 2012 este să fie cel puțin la fel de plin de realizări ca și 2011, pe diverse alte planuri.

Acest articol are ca scop filtrarea celor mai importante evenimente de pe plan personal/profesional din anul 2011. Nu este un articol lăudăros ci un articol necesar în acest „Jurnal de călătorie” pe care îl împart bucuros cu voi.

Totodată cred că acest tip de articol reprezintă un exercițiu foarte bun atunci când este însoțit de articolul „soră” scris la înainte de începutul unui nou an și care conține realizările dorinte pentru anul viitor.

Zilele următoare voi publica realizările pe care mi le propun pentru anul 2012 iar peste un an voi trage linie din nou.

un comentariu to “Retrospectiva anului 2011”

  1. Perspectiva anului 2012 » Teodor Mincu: Jurnal de călătorie says:

    […] « Retrospectiva anului 2011 […]

Leave a ReplySwitch to our mobile site