Producătorii de la ProTV.

Îmi place compania MediaPro (Apropo Media) sau cum i-o zice, care include și televiziunea Pro TV. Mereu am fost fan pro tv. Când eram mic, mi-am dorit mult celebrul fes negru cu Pro TV pe el. Doamne cât de proști eram… Oamenii se băteau să-și pună-n frunte PRO TV.. Mă rog..

Îmi plac cei de la pro tv pentru că sunt profesioniști (da, știu, fac parte din grupul american CME și au fost îndoctrinați, însă și ei tot oameni sunt) și își spală rufele în familie. În afară de faza cu microfonul deschis și Esca nu am mai auzit o picătură de scandal din interiorul acestui trust. La Antene spre ex. curg scandalele între vedetele postului.

Totodată am remarcat niște lucruri, ca o persoană neavizată ce sunt: în show-urile pro tv, producătorii (nu știu eu prea bine ce fac ei, sunt niște șefi mai mici sau ce?) taie și spânzură.

Exemple:

1. Producătorii au decis ce melodie să cânte contratenorul de la „Românii au talent” (așa declara el, probabil s-a întâmplat așa și la alții)

2. La „Dansez pentru tine” producătorii au decis ca la un dans, unul dintre parteneri să fie înlocuit de iubitul celuilalt concurent (tot producătorii-s de vină, zice Bănică)

Aseară a fost „meciul secolului”: Dinamo vs. Steaua în finala Cupei României la fotbal!!!!

Deoarece pro tv a cumpărat drepturile de difuzare ale acestor meciuri, din Cupa României Timișoreana, pe care nimeni nu dădea doi bani până ieri (nici măcar patronii echipelor), deodată finala cupei, „derbiul” Steaua – Dinamo, a devenit meciul secolului. Desigur am putut urmări aseară la știrile sportive materiale de peste 30 de minute cu: ce au făcut jucătorii înainte, cum s-au bătut suporterii, cum mai plângeau unii sau alții. Ce să zic..ai fi zis că e finala Ligii Campionilor. De fapt era un meci între clasatele de pe locurile 5 și 6 din Liga 1.

Meciul a fost frumos, dinamic, însă a fost ridicat la standard istoric de către producătorii pro tv, ceea ce nu era cazul.

Bravo băieți, chiar aveți talent!

P.S. Dacă mă întrebați.. Cu Steaua până la moarte!

1 comment on this post.
  1. Andrei:

    Producatorii sunt acei oameni care sunt responsabil pentru un produs media, in tot ceea ce inseamna el: sa nu lipseasca nimic celor care participa, sa se inteleaga optim intre ei si mai ales au responsabilitatea (fata de patroni) sa scoata maximul de bani din acel produs. Daca ei considera ca schimbarea unui concurent ar fi benefic, ar aduce mai multi spectatori, implicit bani, atunci vor face asa. Si ca o paranteza, termenul vine din englezescul producer, dar traducerea corecta in lb. romana si mai aproape de adevar este realizator.

Leave a comment