Jul 11

Printre rânduri #1

Tag: Printre rânduriTeodor Mincu @ 08:04

1. Traian Băsescu s-au uitat prea mult la Breaking Bad. El dorește să joace rolul lui Hank Schrader care, cinstit fiind, habar nu avea că sub nasul lui își desfășura activitatea „inocentul” de Walter. Totuși până și Hank a recunoscut înainte să moară: „cum crezi că mă vor primii colegii înapoi când vor afla că sub nasul meu își desfășura activitatea cel mai renumit producător de droguri din zonă?”. Caracterul lui Hank, amestecat cu spiritul de român duce la comportamentul lui T.B.: Nu știam, nu e vina mea, justiția să-și facă treaba. În traducere: Eu nu știam și nici prost nu sunt.

2. Simona Halep joacă în turneul WTA de la București. În afară de Simona, următoarele cele mai bine clasate din lume jucătoare sunt pozițiile: 21 și 31. Este clar că dacă acest turneu ar fi avut loc la Sofia, spre exemplu, Simona nu ar fi participat pentru că nu este de nivelul ei. Acum, dacă nu ar fi venit, lumea ar fi criticat-o că a uitat de unde a plecat. Dacă a venit…șterge pe jos cu toate oponentele. Probabil că de pe urma participării sale vor mânca multe guri caviar însă poate că ar fi trebuit ca turneul să fie asezonat și cu 1-2 alte jucătoare din top 20. Așa cred că era fericită toată lumea.

3. Arestări după șase luni de la conflictele de la Hanul Drumețului (știrea aici). Nu mă pasionează acele bătălii însă doresc să precizez că acum 10-15 ani când încă mai locuiam în zonă, acel local era o cârciumă mizeră și comunistă. Între timp s-a „privatizat” și s-a construit acest restaurant + terasă cu specific românesc. Dacă aveți de gând să mâncați acolo, vă spun două lucruri:

  • Chelnerii te tratează cu un respect deosebit, indiferent de cum ești îmbrăcat sau de câți bani ai făcut consumație
  • Servesc unii dintre cei mai buni mici din București. Și eu nu prea mai consum mici decât acasă.

Iată deci că serviciile I-2-I (Interlop to Interlop) sunt unele de foarte bună calitate :D

Leave a ReplySwitch to our mobile site