May 23

Prima dată: Despre poker

Tag: ..in diverse,Ad,Pentru prima oarăTeodor Mincu @ 08:07

Așa cum spuneam mai devreme, mi-am propus să cresc numărul de lucruri făcute pentru prima dată. Astfel ies din starea de confort a lucrurilor comune și cunoscute și reușesc să-mi extind cultura generală și nu numai.

Primul meu advertorial vine dintr-o zonă cu care am avut contact în mai multe moduri, unele fericite, altele mai puțin fericite. Este vorba despre jocul de poker sau partypoker (deși nu știu care este diferența, dacă o fi vreuna). Experiențele mai puțin fericite erau cele în care pierdeam bani, evident :) Dar acum îmi amintesc de experiențele interesante cu un joc pixelat din anii 2000 numit strippoker :)) Acolo am dat cele mai mari bătălii, pentru pozele pixelate cu gagici goale :))

Personal nu prea îmi plac jocurile de noroc, nici măcar de moft.
De ce.
Pentru că în principiu nu prea am noroc la mărunțișuri în viață: rar am noroc la magazine să găsesc mărimea mea, rar am avut la examenele grilă să nimeresc un răspuns corect și extrem de rar la jocurile de noroc. În rest am avut noroc la lucrurile mai importante în viață :)

De moft nu-mi place pentru că se poate transforma foarte ușor în mai mult decât un moft și anume în pierdere de bani munciți, așa că prefer să nu mă apropii de zona asta în general.

Totuși, unul dintre filmele care mi-au plăcut cel mai mult vreodată are ca tematică pokerul: Chintă Roială. Vi-l recomand!

Leave a ReplySwitch to our mobile site