Feb 11

Presa, a 4-a putere în stat

Tag: hai sictir,RomaniaTeodor Mincu @ 00:20

“Deşi la nevoie este şi omnivor, putând supravieţui şi cu fructe sau alte vegetale – consumând chiar şi scoarţă de copac -, lupul preferă totuşi carnea. El se comportă atât ca vânător cât şi ca necrofag, fiind un important factor în păstrarea echilibrului natural.”Lupul cenuşiu conform wikipedia.

Presa (din România) este un lup cenuşiu. Prin activitatea sa, având ca primul scop “hrana”, adică banu’, ea face un bine şi populaţiei acestei ţări.

Continui citatul:
“Acolo unde lupii au fost exterminaţi, indiferent de motive, a avut loc o prăbuşire a echilibrului ecologic”

Se ştie că în Rusia, liderilor de opinie care nu se conformează cu sistemul li se întâmplă “accidente” şi în ziua de astăzi. Ceea ce a dus la o ţară nedemocratică, deci o prăbuşire a echilibrului ecologic.

Dacă presa nu urla, şi nu urlă, nici o instituţie din această ţară nu va face nimic. Dar totuşi de ce instituţiile şi sistemul totuşi se mobilizează puţin atunci când presa ţipă? Oare pentru că le-o fi ruşine faţă de populaţie? Nu cred..Poate sunt nişte acţiuni care să arate că s-a făcut ceva?…cu care să se mândrească în viitoarele campanii electorale? Nu ştiu, este un mister, pentru că un lucru este sigur, aceste acţiuni realizate după ce s-a sesizat presa, nu au fost realizate pentru că le pasă, pentru că ar fi făcut-o dinainte să ajungă presa la ei.

Totodată, se întâmplă lucruri ciudate..
Iată o ştire despre Adrian Videanu. Oare presa (televiziunea care a filmat) are un cameraman care stă non-stop lângă poliţiştii cu radare de pe autostradă şi îi filmează pe toţi cei care depăşesc viteza?

“Dar, mai mult decât performanţele fizice, lupul are şi o inteligenţă deosebită. La vânătoare foloseşte felurite tactici, de la strategia de învăluire pe flancuri a prăzii la mânarea treptată către zone închise.”
(a d n a g a p o r p)

Leave a ReplySwitch to our mobile site