Dec 29

Perspectiva anului 2012

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 00:07

După Restrospectiva anului 2011, urmează planurile de viitor pentru la anul.

1. Cel mai important eveniment al anului 2012 se va întâmpla la jumătatea sa și anume întemeierea unei familii. Este un alt „nou început” care sper să fie marcat așa cum îmi doresc ne dorim.

2. Va fi un an al călătoriilor, sper să călătoresc destul de mult prin împrejurimi și aici mă refer la Andorra, Franța, Spania. Sper ca totul să înceapă bine cu 1-2 reprize de ski în Andorra și apoi mai vedem ce va mai fi. Va fi și o lună de miere marcată de o călătorie mai specială însă nu am nimic concret să vă spun.

3. Va fi un an al sportului. Voi continua practicarea sportului din diverse discipline. Cele mai sigure fiind: ciclismul montan și înotul. Sper să ajung în țară pentru a participa la câteva maratoane de MTB care mi-au rămas în suflet și totodată sper să ajung cu bicicleta în Pirinei sau în alți munți din Franța pentru că am înțeles că acolo se găsesc cele mai faine trasee de mountain-bike din Europa.

4. Sper să reușesc să citesc mai multe cărți decât anul trecut și să vorbesc cât mai bine limba spaniolă pentru că tot am ocazia de a o învăța bine.

5. Ca și obiecte, sper să reușesc să devin posesorul unei camere Go Pro, unui costum de ciclism de care îmi doresc (surpriză), probabil îmi voi lua un smartphone cândva și momentan cam atât..Alte planuri de achiziții mai semnificative nu am sau nu îmi amintesc acum.

6. Îmi doresc să duc business-ul din România cât mai sus, peste un anumit prag, chiar de la mare distanță.

7. Îmi doresc să reușesc să scriu aproape zilnic lucruri interesante pe blog însă nu orice, numai ca să fie scris.

Este posibil ca zilele acestea să mai adaug idei însă interesantă va fi analiza de peste 12 luni.
Ce voi fi reușit și ce nu voi fi reușit să îndeplinesc?

Leave a ReplySwitch to our mobile site