Jan 10

Pe lista de dorințe #2

Tag: Lista de dorințeTeodor Mincu @ 23:36

De când mi-am luat bicicleta nutresc o pasiune pentru ciclism. Pentru toate tipurile de ciclism care nu sunt plictisitoare.

Cel mai mult îmi place Cross – Country care este și tipul de ciclism pe care îl practic cel mai des. Corss – Contry presupune urcâri și coborâri pe drumuri/poteci de munte (nu doar coborâri, acela se numește Downhill). Totodată îmi place și ciclismul de șosea atunci când drumul este unul palpitant (gen Transalpina, Transfăgărășan).

Orice sport presupune și echipamente. Iar în cazul ciclismului, în afară de bicicleta propriu-zisă, există foarte multe accesorii.

Ceea ce-mi doresc eu să-mi cumpăr în lunile următoare este un echipament de ciclism din colecția echipei Leopard Trek.

Mi se pare unul dintre cele mai stilate echipamente și, deși în 2012 echipamentul lor s-a schimbat, mi-e îmi place mult cel din 2011.

Apropos, există și încălțăminte specială de ciclism care are un sistem prin care pantoful respectiv se fixează în pedala bicicletei. Pentru a coborâ de pe bicicletă trebuie să faci o anumită mișcare și totodată este foarte dificil de mers cu ei pe stradă.

Întorcându-mă la dorința mea, singura problemă este că partea de sus conține mult alb iar drumurile pe munte presupun mult praf. Echipa Leopard Trek este o echipă de cicliști de șosea, care nu au problema prafului :) Vă invit să le vizitați pagina de facebook pentru a vedea despre ce vorbesc.

Iată și modelul la care mă gândesc, cămașă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți:

2 comentarii to “Pe lista de dorințe #2”

  1. Alexandru Solomon says:

    Un echipament stilat Brașovul Pedalează nu dorești? :D

  2. Teodor Mincu says:

    Dacă ar vedea brașovenii că oferi unui bucureștean echipament cu Brașovul Pedalează, cred că te-ar crucifica :D

Leave a ReplySwitch to our mobile site