Pe lista de dorințe #1

M-am gândit să fac o listă de dorințe unde să adaug de câte ori îmi doresc un lucru mai important iar în momentul în care îl dobândesc să updatez postarea.

Poate mă ajutați cu sfaturi și îndrumări.

Primul lucru, pe care mi-l doresc este camera de acțiune GoPro.

Este o cameră video de tip fish-eye care captează imagini HD în mișcare.

Camera are o carcasă care îi sporește rezistența la lovituri și (cred) că o ajută să filmeze și în apă. Nu știu dacă camera în sine este subacvatică sau carcasa o izolează de apă însă cert este că filmează și în apă.

Singurul dezavantaj al camerei este că în momentul în care o închizi în carcasa de protecție, sunetul nu mai există. Oarecum logic. Sincer nu știu cât de bine captează sunet fără carcasă însă foarte rar am văzut să fie folosită astfel.

Dacă vă abonați la pagina lor de facebook o să vedeți la ce este folosită această „jucărie” :)

Prețul este de 350 de euro atât în România cât și în Spania. În SUA este doar 300 usd însă transportul este foarte scump și dacă comanzi din România prețul final va fi tot de 350 euro.

Este posibil ca cineva să facă un drum în SUA și să o iau astfel de acolo însă trebuie văzut ce se întâmplă cu garanția.

Când o să o dobândesc vă veți da seama după materialele video de pe blog :D

1 comment on this post.
  1. Cum fac Google și Facebook bani. » Teodor Mincu: Jurnal de călătorie:

    […] și că dau like la pozele cu GoPro, Google îmi livrează peste tot reclame cu aparatul. Acum că dorința mi s-a împlinit și am aparatul, Google continuă să-mi livreze în continuare reclamele cu GoPro. Pe lângă […]

Leave a comment