Jun 29

Nunta – Ep. 4 – Ziua cea mare

Tag: Special,Zile PerfecteTeodor Mincu @ 07:00


Am ajuns cu serialul în punctul culminant: la ziua cea mare. A fost și va fi una dintre cele mai feicite zile din viața mea. A fost o zi perfectă, cu multe evenimente plăcute și interesante și în același timp o zi în care au lipsit surprizele neplăcute.

Am să povestesc în cele ce urmează cum s-au desfășurat lucrurile pentru mine, ca mire.

Totul a început dimineața la ora 10.00 când au venit o parte din prieteni să mă bărbierească/gătească. Am început cu o sărățea, cu un „Hristos a Înviat” și am continuat cu glume și voie bună. O oră jumătate, deși pare mult, a zburat imediat. Așa că ne-am apucat de treaba pentru care ne-am strâns: bărbieritul și gătitul mirelui.

După care, în jurul prânzului, am plecat la mireasă acasă. Mi-am „răscumpărat” mireasa din mâna domnișoarelor de onoare și, după câteva sărățele și gustări, am plecat împreună cu cavalerii de onoare la ședința foto/video programată la Muzeul Satului.

Vremea a ținut cu noi: un Soare splendid, o nu a fost nici prea cald, nici prea frig. Având în vedere costumațiile deja îmbrăcate, toată lumea s-a uitat după noi și ne-a admirat ceea ce ne-a cret o senzație foarte plăcută.

După ședința foto, eu am mers să-i iau pe nași de acasă, iar Andreea s-a dus acasă pentru ultimele pregătiri. Având în vedere că eram într-o mică întârziere am făcut o cursă interesantă prin București, ce se poate vedea și în clipul nunții de la final. Am ajuns cu bine și, împreună cu nașii, am fost să luăm mireasa de acasă:

Repede, repede am plecat la biserică unde am avut iar o mică întârziere. Ceremonia religioasă a fost una de excepție și în rest nu pot să vă spun decât că totul se vede foarte diferit din rolul de mire spre diferență de rolul de nuntaș. Deși mereu sunt aproximativ aceleași cuvinte în slujba ținută de preot, atunci când ești în prima linie, atât la propriu cât și la figurat, atmosfera capătă alte valențe.

A urmat petrecerea. Am avut mari emoții la început pentru că nu știam cum va ieși dansul mirilor datorită unei coregrafii foarte interesante și a lipsei de repetiții. În cele din urmă, cu concursul audienței care a creat o atmosferă de neuitat, dansul a ieșit excelent. Apoi timpul și-a luat picioarele la spate..Am avut parte de muzică excelentă și foarte variată. La un moment dat pur și simplu am început să mă uit des la ceas încercând parcă să nu dau voie timpului să se strecoare mai repede. Am dansat și petrecut până la 7 dimineața într-o atmosferă deosebită și în prezența unor oameni minunați.

Iată și nunta noastră în 2 minute (filmare&montaj realizate de Ionuț):

2 comentarii to “Nunta – Ep. 4 – Ziua cea mare”

  1. pui-de-dac says:

    Mișto mane, îmi aduc aminte cu mare plăcere de eveniment. Faină și mini-seria blogărita :)

    -toate alea bune-

  2. Teodor Mincu says:

    Mulțumesc :)

Leave a ReplySwitch to our mobile site