Aug 31

Întrebări..şi frunze galbene de plop pe asfalt

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 18:22

De la o vreme încoace mă tot macină unele întrebări existenţiale..

1. Cum ar trebui trăită viaţa asta
2. Cum ar trebui să te simţi la vârsta de 30 de ani

1. Cum ar trebui trăită viaţa? Aici este simplu pentru că aşa cum privesc eu lucrurile de obicei, şi anume ALB/NEGRU, asta pentru că nu mai este timp pentru a remarca şi nuanţele fine de gri, am în minte 2 variante:

1. Fie te sacrifici şi încerci să devii un fel de Barack Obama, sau un fel de Donald Trump, mergând pe ideea: “Get rich or die tryin’ it!” (pt cazul Trump)

2. Fie îţi trăieşti viaţa din puţinul pe care îl ai..puţinul TIMP şi puţinii BANI pe care îi ai..
Desigur…oamenii care optează pt 1. spun “Mi-ar fi plăcut să merg şi eu la disco sau prin baruri”, oamenii care optează pentru 2 spun: “Frate, nu am făcut nimic până la vârsta asta” sau mai rău: “Nu ştiu să fac nimic până la vârsta asta”. Adevărul este că omul cred eu va fi mereu nemulţumit de ceea ce are şi mereu îşi va dori ceea ce nu are..chiar dacă ceea ce nu are este inferior.

Acum bineţeles te gândeşti la răspunsul “Trebuie să le îmbini cu grijă”. Da şi vei fi unul din miliardele de oameni care nici nu se pot lăuda ce viaţă fără griji a avut şi plină de distracţie, şi nici nu te vei remarca în mod deosebit pentru ceva anume..Vei fi la fel ca ceilalţi..normal.

Eu cred că viaţa este ca un tablou al timpului. Ce vrei să pictezi în el? Ce fel de impliniri vor păta pânza tabloului tău?
Magia acestui tablou este că el nu se aseamănă (cum o fac cele normale) cu un televizor, ci cu INTERNETUL.
Este un tablou interactiv, unde tu decizi ce să pictezi. Nu îţi pictează nimeni tabloul, aceasta este sarcina ta de o viaţă.

un comentariu to “Întrebări..şi frunze galbene de plop pe asfalt”

 1. pui-de-dac says:

  Cam asa, nu?

  http://listen.grooveshark.com/#/song/Show_Me_How_to_Live/12650073

  Nail in my hand
  From my creator
  You gave me life
  Now show me how to live

Leave a ReplySwitch to our mobile site