Îmi place și recomand.

De când am început să scriu mai serios pe acest blog, mi-am îmbogățit Reader-ul cu majoritatea blogurilor „A-list” din România. Vreau să văd cum fac bloggerii succes și să învăț/fur această „meserie” de la ei. Nu este un lucru ușor, trebuie să ai imaginație și să-ți placă să scrii.

Din păcate, până acum câteva zile nu am reușit să identific un exemplu pe care să-l urmez ca și calitate a conținutului. Un blog pe care să-l citesc cu plăcere, un blog care să mă facă curios la fiecare nouă postare. Mulți scriu despre business-ul pe care-l fac, unii au bloguri de nișă, iar alții au bloguri orientate pe făcut strict bani, unde tratează subiecte populare de actualitate, sau pun filmulețe „faine” de pe youtube.

Totuși am identificat un blog (și nu vă veți mira care) interesant, un blog care nu vorbește degeaba, un blog cu valoare adăugată și care merită citit: este vorba despre blogul „Amar de zi”, aflat la adresa petreanu.ro, scris de Vlad Petreanu. Cu această ocazie voi inaugura categoria de linkuri „Îmi place” unde voi mai adăuga bloguri care-mi plac cu adevărat, pe măsură ce le descopăr.

Leave a comment