Mar 23

Ia şi tu o gură, numai una mică..!!

Tag: hai sictirTeodor Mincu @ 23:57

Azi în drum spre casă, am dat peste un vecin (unchi) de-al meu cu care am avut nenumărate certuri..uneori chiar era să ne luăm la bătaie. Era beat mort..şi cum trec eu pe acolo..mă vede, vine fericit spre mine, cu întrebări că ce mai fac eu , etc etc. Şi spoi începe să insiste să beau şi eu un pic de …ce naiba a băut el acolo..nuş..săniuţă sau vin de casă..

Tind să cred că omul este mânat în 90% din acţiunile sale din egoism. Oamenii sunt nişte egoişti. Atunci când îşi părăseşte partenerul de viaţă pentru o “prospătură” de gen feminin sau masculin o face din egoism, din plăcerea personală. Atunci când cumpără ciocolată la fel..pentru plăcerea personală. Atunci când merge la şcoală, o face ca să fie mândru de el, că are studii. Atunci când munceşte o face pentru bani, care să-i folosească în interes propriu. Atunci când face sex: fie ca să se simtă el bine, fie ca să-i arate partenerei/partenerului ce bun e la pat, crescându-i astfel ego-ul. Atunci când face poze, pentru a se da mare cu ele pe blog, atunci când scrie pe blog pentru a se da mare ce “filosofii” are despre viaţă, atunci când dă un bănuţ unui cerşetor, pentru a se simţi el bine, şi pentru “a urca o treaptă spre rai”..

Ceea ce mă face să cred că atunci când cineva te invită să bei cu el o face pentru că el se simte vinovat că bea singur, că îi este ruşine de starea în care se află şi pentru a nu fii singur în starea lui mizerabilă încearcă să te atragă şi pe tine în aceeaşi găleată.

Leave a ReplySwitch to our mobile site