Sep 13

Hello world!

Tag: Natalia,Pentru prima oară,SpecialTeodor Mincu @ 20:51


Astăzi Natalia Alexandra și-a început aventura vieții.

Aș vrea să pot descrie senzațiile/emoțiile unice pe care le-am trăit astăzi însă pur și simplu nu am termen de comparație.

Cele mai intense emoții trăite în această sarcină au fost:
1. Momentul când am aflat că Andreea este însărcinată
2. Momentul când am văzut-o prima dată pe Natalia în camera de neonatologie.

Pentru mine, acest nou început are mai multe semnificații:

1. Îmi amintește de școala generală atunci când începeam un caiet nou: mereu îmi puneam ambiția să scriu mai frumos, mai organizat și să-l păstrez mai frumos. Așa și cu copila: îmi doresc să o ajut să nu facă unele greșeli pe care eu le-am comis, să-i dau un având în startul vieții sale, să-i dau niște ponturi pe care eu le-am învățat din propria-mi experiență, pentru ca ea să avanseze mai rapid pe anumite direcții.

2. Creșterea unui copil ca o provocare din punct de vedere managerial. Dacă o companie falimentează datorită anumitor acțiuni ce nu țin de manager, este tot vina managerului. Este vina sa pentru că nu a prevăzut dezastrul. Și ca părinte, dacă copilul pățește ceva de multe ori te auto-învinovățești pentru că: nu ai luat măsuri să eviți problemele, nu ai prevăzut problemele, nu ai avut un plan de rezervă. Atâta timp cât ești manager/antrenor/părinte ești responsabil pe termen scurt, mediu și lung de ceea ce ai în grijă.

La mulți ani, Natalia Alexandra! Bine ai venit!

un comentariu to “Hello world!”

  1. adriana says:

    Draga Natalia Alexandra,
    Iti urez La Multi Ani si un bun venit in aceasta frumoasa lume unde vei fi protejata de ai tai de cind te-ai nascut si pina cind ei nu vor mai fi (chiar si dupa -cred eu). Toata lumea va fi in jurul tau, toti vor incerca si imposibilul ca tu sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lume, si iti doresc sa te bucuri alaturi de ei de momentele frumoase pe care le vei trai. Abia astept sa ne cunoastem, cred ca ne vom intelege de minune.
    Te iubeste Adriana !!!

Leave a ReplySwitch to our mobile site