Apr 04

Eu pe Twitter

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 17:24

Zilele trecute mi-am făcut şi eu un cont pe twitter, pentru că am văzut că fenomenul twitter începe să ia amploare şi în România..
Deşi am acest cont de aprox 1 săptămână..nu ştiu care sunt capabilităţile acestui canal de comunicare, momentan mă rezum la cele de bază.
Unii au pornit chiar şi un business bazat pe acest serviciu (microjobs.ro). Toţi cei care lucreză în “online” au cont pe twitter..deci a trebuit să-mi fac şi eu.

Primele concluzii…
Twitter-ul este ca un messenger public..când vrei să-i scrii ceva cuiva, de fapt la scrii tuturor..
Eficienţa acestui sistem depinde pe cine “urmăreşti”.. Dacă ai tipi care freacă duda pe net acest serviciu poate deveni enervant şi obositor..
Eu personal îi urmăresc pe cei care sunt relevanţi pentru mine, de pe urma cărora pot învăţa lucruri, sau care spun lucruri de valoare. Oricum serviciul te ţine la curent cu ce se petrece în fiecare secundă în “online” şi la finalul zilei ai impresia că ai vorbit cu vreo 50 de oameni :D

Din cauza acestui serviciu destul de revoluţionar, blogurile celor ce îl folosesc, au intrat într-un con de umbră…ei îşi spun părerile instant pe twitter, apoi li se face lene (sau deja devine târziu) să le mai pună şi pe blog..

The world is changing…

PS. Pe twitter mă găsiţi cu userul teodormincu

2 comentarii to “Eu pe Twitter”

  1. oitza barsana says:

    nu te cred! na ca m-am bagat si eu, mah dar eu cand ti-am spus de facebook de ce nu te-a luat microbu’?

  2. Teodor Mincu says:

    Parcă nu am răbdare de facebook..încă.. Pe twitter sunt toţi şmecherii din industrie..am fost oarecum nevoit :D

Leave a ReplySwitch to our mobile site