Jan 11

Două subiecte fierbinți: Arafat și tramvaiul 41.

Tag: ..in diverse,CroniciTeodor Mincu @ 23:48

1. Povestea cu SMURD.

Recunosc că nu m-am documentat de la început despre ce este vorba însă evenimentul a luat o asemenea amploare încât în cele din urmă nu l-am putut ignora. Doresc să vă aduc în vedere două lucruri esențiale despre acest subiect:

a) Pentru cei care încă nu s-au lămurit care este problema dezbătută, iată o confruntare care lămurește totul: click aici. Felicitări PRO TV & Gândul, ați fost încă o dată pe fază.

b) Cea ma relevantă și interesantă opinie pe acest subiect îi aparține lui CTP, în Birja, Roaba și Dricul.

2. Evenimentul de importanță națională din tramvaiul 41.

Faptul că un nene te-a înțepat în spate (sau în spatele picioarului cumva) în tramvai, poate însemna multe. Poate avea un cine știe ce obiect și te-a atins cu colțul lui sau poate avea o chestie cu ac de cusut și te-a înțepat cu el.
Poate că tipul ăla nu era adevăratul înțepător și acum este celebru pe Internet fără voia lui..
Eu mă întreb cum de s-a transformat acest eveniment într-un asemenea viral cât să ajungă și pe siteurile de știri mai ales că este un eveniment local ca și oraș dar și ca zonă din oraș. De ce trebuie să afle Ionel din Baia Mare ce s-a petrecut în București, în cartierul Drumul Taberei, la Billa, în tramvaiul 41?

Recunosc că și eu am mușcat la chestia asta și am dat share însă totuși am o mare dilemă: Cum reușesc poveștile astea atât de banale să se transforme în virale? Aici vorbesc la plural pentru că acum ceva vreme a mai fost o poveste absolut banală cu un nene care a primit un Ipad cică spart, prin curier, de la un magazin online. Și eu am primit un monitor cu un pixel mort, le-am făcut scandal însă nu a aflat tot facebook-ul, adică toată țara.
Ideea e că dacă e vreo tehnică la mijloc atunci valorează bani buni.

Bonus: O linguriță de gem de vișine de la Lucian Mândruță: „Eu sunt barbatul care inteapa femeile in tramvai. Doar ca eu folosesc ironia, cinismul si, cateodata, in mod iresponsabil, chiar metafora.”

Leave a ReplySwitch to our mobile site