Jul 27

Cugetare instant

Tag: ArtăTeodor Mincu @ 09:50

Ce înseamnă arta?

A gândi liber.

Tu care citeşti acum, ce crezi?

3 comentarii to “Cugetare instant”

 1. pui de dac says:

  Ce inseamna a gandi liber?

 2. Teodor Mincu says:

  A gândi liber în acest caz înseamnă să nu ţii cont de nicio regulă, de nicio părere, de nimic. Pur şi simplu ce îţi trece prin cap într-o anumită direcţie (pe o anumită temă)

 3. pui de dac says:

  Probabil ca ideea ta, fiind subiectiva si aparuta intr-un moment ce-ti apartine, a fost dificil de transpus in randuri. Poate ca acum e chiar imposibil, intelegerea ei depinzand de starea de atunci.
  INSA rezultatul nu prea are sens.

  ARTA, strict ca definitie, este aranjarea unor elemente plastice cu scopul generarii de emotii in sufletul consumatorului. Prin elemente plastice ma refer inclusiv la sunete, si am ales sa folosesc formularea asta pentru ca spre exemplu, o femeie care alapteaza poate sa trezeasca privitorului tot felul de sentimente, insa cu siguranta ceea ce face ea acolo nu e arta. Ca fotografie sau pictura insa, poate deveni.

  Incerc sa inglobez cvasidefinitia ta in ideea mea de arta si nu reusesc cu niciun chip.
  Poate imi dai un exemplu de arta materializata din ignorarea regulilor si sabloanelor, anarhism, sau ce vrea sa insemne ce ai scris mai sus.

  DA, is plictisit la scarbici. :)

  By the way, cred ca nu s-a inventat pana acum vreo metoda de ingradire a gandirii. Toti gandim liber. Actiunile si faptele sunt cele cenzurate.

Leave a ReplySwitch to our mobile site