Mar 20

Cât de mică să fie lumea?

Tag: aria 52Teodor Mincu @ 21:27

Am mai vorbit acum ceva vreme despre coincidențe, însă acum am pățit una prea de tot.

Se face că eram student fericit, fără job, fără bani, locuiam cu părinții, și.. atât. De multe ori pățeam să mă întâlnesc cu o tipă în stația de autobuz. Nu era atrăgătoare, însă mi se întâmpla să o văd și la plecare și la sosire. Mă rog, așa e când pleci cu vecinii de cartier la școală/muncă. Apoi am realizat că era la Electronică tipa. Mă rog, acum se explică de ce la plecare ne vedeam mereu.

Nu știu dacă ea m-a remarcat sau nu, deși niciodată nu am fost un tip prea mic.

Astăzi, după aprox. 3 + 1 +2 = 7 6 ani. Mă duc la real, să iau ingrediente pentru waffe (pierdut printre pensionarii de la raioanele de făină, zahăr și oo), și zic să iau ouă-le. Zic să iau 6, că la bucată nu se dădeau (mie-mi trebuiau 3, Teo știe), și pun mâna pe o cutie de carton cu 6 ouă ce trebuia ruptă de sora ei, altă cutie de 6 ouă. Fără să mă uit la doamna de lângă mine, tacit, cădem de acord să rupem cele 2 cutii, să plece fiecare cu oo-le sale. Eh, cine credeți că trăgea de cutie ? Da, ea era. Faptul că ne-am fi văzut în real, era ceva explicabil, dat fiind că este în cartier. DAR SĂ PUNEM MÂNA PE ACEEAȘI CUTIE DE OUĂ ?! Ce șanse erau ?

2 comentarii to “Cât de mică să fie lumea?”

  1. oitza barsana says:

    mah eu cred ca 3+1+2 fac 6 tu!! cred ca de la waffe-le alea de le-ai mancat fara mineeee!!!

  2. Miki says:

    woahahaha io cred ca faceau 7 pt ca la numaratoare a numarat-o si pe ea langa cele 6 ooo:)))) haios …soarta :P ar zice un clasic cunoscut noua si inca in viata

Leave a ReplySwitch to our mobile site