Oct 31

Atunci când ai un vis.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 12:21

A trecut primul weekend liniștit de când sunt în Barcelona.
Primul weekend în care aș fi putut să plec la vizitat obiective turistice prin oraș sau să mă plimb cu bicicleta. Au fost două zile însorite cu câte 23-25 de grade, numai bune de activități în aer liber.

Singurele mele activități în aer liber au fost două plimbări în apropierea mării înconjurat de turiști entuziaști, romantici, familiști și de concetățeni care fie alergau, fie pedalau, fie făceau surfing (nu web), fie jucau volei de plajă. Îmi place să mă plimb în aceste zone turistice și de agrement pentru că îmi dau o stare de bine.

În afară de cele două ore de plimbare, cu o mică excepție, mi-am petrecut ziua în casă lucrând la o aplicație care va duce doctorbun.ro la un alt nivel.

Morcovul motivant a fost dat de ceea ce va fi doctorbun la nivelul următor și m-a ajutat să nu mă las pradă tentațiilor de afară. Nu zic că este un lucru bun să stai în casă însă atunci când ai un vis/task care duce la un vis, trebuie să faci sacrificii.

Mica excepție de ieri a fost de 30-40 de minute, timp în care am reușit să parcurg 8 bazine (dus-întors) la Club Natació Atlètic – Barceloneta, unde tot ieri mi-am făcut abonament pt o lună cu 1 euro, grație Biancăi care m-a anunțat că este o promoție acum :)

Leave a ReplySwitch to our mobile site