Dec 22

Anti proverb

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 00:34

Din ciclul “Ce nu mă ucide mă face mai puternic“, aş putea breveta (deşi nu am gugăluit să văd dacă mai există deja) proverbul “Lupta pentru un vis îţi face viaţa mizerabilă“.

Mereu am crezut şi cred în continuare că în viaţă este bine să ai idealuri şi să lupţi pentru împlinirea lor. Dar cum excepţia confirmă regula, am ajuns la concluzia că lupta pentru anumite idealuri poate deveni un infern pentru viaţa de zi cu zi, fără ca tu să observi acest lucru. Acest infern este dat de varii motive, dintre care nu ar trebui să facă parte totuşi durata luptei. În majoritatea cazurilor lupta este cea mai bună parte din încercarea de a atinge un vis, luptă care te însufleţeşte şi te ţine activ. Totuşi am constatat că uneori pentru a atinge şi mai ales pentru a păstra un vis, trebuie să înduri nişte lucruri care îţi fac viaţa amară.

De multe ori înghiţi în sec, te încurajezi şi îţi spui că la final va merita. Dar oare cât timp va dura acest înghiţit în sec, şi odată obţinut acel vis, care este preţul păstrării lui ?

Leave a ReplySwitch to our mobile site