May 25

Anihilatorul.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 09:24

Și când mă gândesc că, deși nu vă puteți lăuda cu un corp de invidiat, reușiți să ne atrageți privirile și admirația atâtor milioane de oameni. Trebuie să recunosc că deși nu simpatizez obiectul muncii dvs., îmi aduceți o pată de culoare în viață cu prețul a câtorva ore din timpul meu liber. Din nefericire sunteți victima societății din ziua de astăzi, însetată de senzațional, amor murdar și scandal. Este un proiect destul de dificil să-ți faci meseria perfect, având materie primă de cea mai proastă calitate.

Ore de citit, ore de plimbat în aerul primăvăratic, curățenie, gătit, toate aceste activități sunt sacrificate de noi, admiratorii dvs., pentru a vă privi cuminți și atenți ore în șir. Cu scuzele de rigoare unii dintre noi sunt mai sâcâitori, abuzând de bunăvoința dvs. de a mulțumi pe toată lumea.

Totuși, deși vă respect pentru perfornanțele pe care le atingeți, nu sunt împăcat cu ușurința cu care reușiți să mă ademeniți seară de seară prin prezența dumneavoastră inertă de pe masa din colțul sufrageriei mele, domnule televizor

P.S. Poate că setea de senzațional vine din banalitatea vieții noastre de zi cu zi, datorită monotoniei de la serviciu și a frecvenței reduse de activități interesante din viața de zi cu zi. Nu cred că, spre exemplu, un medic de la primiri urgențe este însetat după senzațional.

Leave a ReplySwitch to our mobile site