Mar 13

Am ales să tac și să fac.

Tag: ..in diverseTeodor Mincu @ 23:59

Multă lume susține că e bine să taci și să faci. Problemele sunt că lumea

..deși spune că așa e bine, nu o face.
..deși spune că așa e bine, nu se așteaptă ca alții să o facă.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe lumea asta este o surpriză plăcută venită de la cine nu te aștepți. De la cine a tăcut și a făcut. Cele mai de calitate lucruri de obicei vin de la acest gen de oameni. Problema cu acest gen de oameni este că de multe ori nu sunt lăsați în pace să-și facă apariția cu produsul finit, bun și surprinzător. Oamenii din jurul lor simt nevoia să vorbească, asta e.

În domeniul sentimental:
Dacă nu dai toată ziua din gură dulcegării însă faci un gest mai însemnat ca o surpriză sau când e cu adevărat nevoie nu înseamnă că nu iubești persoana de lângă tine, par egzamplu.

În domeniul profesional:
Dacă ai un serviciu/produs cu adevărat bun atunci lumea singură îl va răspândi prin „puterea cuvântului/facebook-ului”. Nu trebuie să te rogi tu să dea „like”.

În ambele cazuri puțin „marketing” nu strică însă esența este în faptele și rezultatele reale pe care le faci/ai.

Personal am văzut și am ales să fiu acest gen de om care tace și face. Nu-mi place să mă laud cu lucruri până când acestea nu sunt apreciate de o autoritate în domeniu. Am mai pățit să vorbesc sau să mă laud cu anumite lucruri și a fost numai foc de paie. Nu mi-a plăcut iar prin puterea exemplului, m-am convins că mai bine încerc să fac ceva pe „modul silențios” și când voi avea ceva de arâtat atunci să ies la rampă. Este și un proces de selecție foarte bun. Decât să te faci de râs de 10 ori mai bine ieși o dată și dai lovitura, nu?

Bonus: Chiar și pe acest blog, o postare bună înregistrează foarte multe vizite chiar dacă este publicată în weekend sau la 12 noaptea când traficul este în general scăzut.

Leave a Reply



Switch to our mobile site